fbpx

Wijnaldum niet zelfstandig genoeg voor buitenland

 
De 20-jarige middenvelder verliet Feyenoord voor PSV. “Ik ben nu niet zelfstandig genoeg om naar het buitenland te gaan. Ik kan de mensen om me heen nog niet loslaten. Waarom nu gaan als ik nog even kan wachten? PSV biedt mij de mogelijkheid om me in Nederland, op een goede plek, verder te ontwikkelen.”
“Plus: ik zit nog bij de mensen die ik het liefst om me heen heb. Dit was echt het ideale plaatje voor mij. Alles wat ik zocht, hoop ik bij PSV te vinden”, aldus de middenvelder, die later alsnog naar het buiteland wil. “Dat wil iedereen toch? Iedereen wil in een grote competitie spelen. Spanje, Engeland, Duitsland. Er waren nu al een paar mogelijkheden”, aldus Wijnaldum.”Voor Feyenoord was het misschien beter geweest als ik nu al was gegaan. Zij hadden een akkoord met Sporting Lissabon. Alleen wilde ik daar niet heen. Ik heb gewoon naar mijn gevoel geluisterd en dat gevolgd. Dat is iets waar ik wel serieus mee bezig ben geweest. Ik ga dan echt bij mezelf naar binnen met de vraag: zie ik dit zitten? Hoe stel ik me dat voor? Als je jezelf die vragen stelt, komt het antwoord vanzelf.”