fbpx

OP ZOEK NAAR EEN ZAAKWAARNEMER?

Ben je op zoek naar een zaakwaarnemer? Dan ben je bij MijnVoetbalTalent aan het juiste adres! Als ervaren zaakwaarnemer, anders gezegd spelersmakelaar, begeleiden wij onze spelers zodat zij het optimale uit hun voetballoopbaan halen! Met een groot internationaal voetbalclub netwerk met als specialisaties Frankrijk, Duitsland en België, hebben wij veel ingangen bij de gerespecteerde voetbalclubs. Niet alleen professionele voetballers kiezen ons als zaakwaarnemer, maar ook opkomende voetbaltalenten kunnen bij ons terecht.

PROFESSIONELE ZAAKWAARNEMER SINDS 2013

Wij zijn geen zaakwaarnemers die gouden bergen beloven. Wij nemen weloverwogen beslissingen en acties door te kijken wat goed voor jou is, op basis van onze jarenlange ervaring en op basis van diverse testen. Zo brengen we eerst je sterke en minder sterke punten in kaart. Aan de hand daarvan kunnen wij een Persoonlijk Ontwikkelings Plan opmaken; een plan naar succes voor jouw voetbalcarrière en het vinden van de voetbalclub die het beste bij jou past!

WAAROM MIJNVOETBALTALENT ALS ZAAKWAARNEMER?

Voetbaltalenten kiezen ons als zaakwaarnemer om bij de juiste clubs te komen, maar dat is slechts een klein deel van onze toegevoegde waarde. Wij bieden de voetbalspelers ook de (mentale) begeleiding die nodig is om de top te bereiken. We staan je met raad en daad bij, vooral ook in de moeilijke situaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgaan met tegenslag, blessures, communicatie en kritiek. Met een breed team van specialisten is niks ons te gek. Door onze KNVB licentie voor zaakwaarnemer én als lid van ProAgent, de vereniging voor zaakwaarnemers, kunnen wij voetballers ook ondersteunen en begeleiden bij contractonderhandelingen, juridische bijstand en de financiële planning.

Waarom voetballers kiezen voor MijnVoetbalTalent als zaakwaarnemer;