fbpx
ZAAKWAARNEMER

INTERMEDIAIR

De core business van MijnVoetbalTalent is loopbaanbegeleiding voor voetballers, oftewel, we helpen voetballers bij het vinden van een nieuwe club, eventueel via stages, of bij het maken van keuzes tussen diverse clubs.

Sinds augustus 2013 is MijnVoetbalTalent in het bezit van de licentie voor zaakwaarnemer cq. intermediair, geregistreerd bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en lid van ProAgent, de vereniging van zaakwaarnemers. Wij staan je dus ook bij bij je contractonderhandelingen. Verder kunnen we je helpen met eventuele bijkomende zaken, zoals juridische bijstand en financiële planning.

MijnVoetbalTalent heeft een zich steeds verder uitbreidend internationaal netwerk van contacten, met de Belgische, Franse en Duitse voetbalmarkten als specialiteit.

Internationaal netwerk

Intensieve begeleiding

Daarnaast bieden we jou intensieve persoonlijke begeleiding met als enige doel: jou bij te staan in je ontwikkeling tot een top professional. Je sterke en minder sterke punten brengen we in kaart en op basis daarvan stellen we een Persoonlijk Ontwikkelings Plan op. Daarnaast staan we je met raad en daad bij tijdens de moeilijke situaties die je ongetwijfeld gaat tegenkomen in je carrière, (tegenslag, kritiek, blessures, communicatie issues, etc.) en adviseren je over de door jou te nemen beslissingen. We brengen je indien nodig of gewenst in contact met specialisten die je op diverse aandachtsgebieden kunnen helpen.

 

We helpen professionele voetballers op alle niveaus. Echter, je hoeft nog geen prof te zijn om door ons begeleid te worden,: wij zijn specialist in het vinden en helpen van talenten die (nog) onder de radar zijn. Ben je nog amateur, speel je op (jeugd) divisie niveau, maar heb je wel de motivatie om alles te doen om (nog) prof te worden, dan kun je ook bij ons terecht. Ben jij een supergemotiveerde voetballer die alles uit zijn voetballoopbaan wil halen? Neem dan contact met ons op en overtuig ons van jouw ambities!

INTERMEDIAIR

VOOR CLUBS

Voor voetbalclubs wil MijnVoetbalTalent een partner zijn die deskundig is, marktkennis heeft, en met wie het vooral bijzonder plezierig samenwerken is. Doordat wij spelers intensief begeleiden, zullen wij clubs niet heel vaak benaderen met spelers, maar de spelers die wij begeleiden en vervolgens bij een club voorstellen, zijn in de meeste gevallen (zo niet, dan geven we dat uiteraard aan) zorgvuldig gescreend op hun voetballende kwaliteiten, maar bovenal ook op hun inzet, houding en gedrag. Vaak nemen we bij onze (Nederlandse) spelers ook een Action Type vragenlijst af.

Clubs kunnen bij de MijnVoetbalTalent ook terecht als zij op zoek zijn naar spelers voor bepaalde posities. MijnVoetbalTalent heeft veel contacten en grote kennis van de Nederlandse markt en daarnaast ook van de Franse voetbalmarkt. Daarnaast beschikken wij, al dan niet via contactpersonen, over veel buitenlandse contacten.