fbpx
MENTALE

BEGELEIDING

MijnVoetbalTalent biedt (mentale) begeleiding aan voetballers, trainers, clubs en ouders (voorlichting) en heeft als missie (mentale) begeleiding makkelijk toegankelijk te maken. Door begeleiding op genoemde gebieden kun je eerder/makkelijker dat stapje verder zetten of je probleem oplossen, ongeacht op welk niveau je (zoon of dochter) ook speelt, of dat jij coacht of bestuurt. Zodat je voetballoopbaan of je baan in het voetbal, waar je veel tijd en energie in steekt, beter gaat en je er nog meer plezier in krijgt!

BEGELEIDING​

VOETBALl(ST)ERS

Er zijn veel zaken op mentaal gebied waar je in je voetballoopbaan, als jong voetbaltalent, maar ook als meer ervaren (prof) voetballer mee te maken kunt krijgen. Dit kan variëren van het omgaan met blessures, het omgaan met verwachtingen, spanning, teleurstellingen, kritiek, de scheidsrechter, het controleren van je emoties, het presteren onder druk, ruzie met je trainer, noem maar op. MijnVoetbalTalent biedt hulp bij al dit soort vragen en problemen, hetzij via mail, telefoon, skype of persoonlijk contact. Neem via onderstaande button contact op om te informeren wat de mogelijkheden zijn.

BEGELEIDING​

OUDERS

Ouders van voetbaltalenten komen te staan voor keuzes met betrekking tot de loopbaanontwikkeling (clubkeuze) van hun getalenteerde zoon of dochter of issues op het gebied van de combinatie met school, motivatie issues, etc.

Lastig is ook te bepalen in hoeverre je je met de loopbaan van je kind moet bemoeien, hoe je om moet gaan met de trainer van je kind of wat je kunt doen als je moeite hebt met beslissingen die door de club worden genomen of bijvoorbeeld met het clubbeleid. Helemaal als je zelf onbekend bent met topsport.

MijnVoetbalTalent biedt hulp bij al dit soort vragen en problemen, hetzij via mail, telefoon, skype of persoonlijk contact. Neem via onderstaande button contact op om te informeren wat de mogelijkheden zijn.

BEGELEIDING​

TRAINERS

Als je coach of trainer bent, heb je ook veel te maken met mentale zaken. Hoe laat je je team omgaan met spanning of hoe geef je je spelers vertrouwen? Daarnaast, je spelers kunnen mentale issues hebben, maar ook jijzelf hebt te maken met verwachtingen, de druk van het moeten presteren, etc. Goede communicatie met je spelers, maar ook met de clubleiding/bestuur is van belang. MijnVoetbalTalent biedt hulp bij al dit soort vragen en problemen, hetzij via mail, telefoon, skype of persoonlijk contact. Neem via onderstaande button contact op om te informeren wat de mogelijkheden zijn.

BEGELEIDING​

CLUBS

Clubs moeten trainers aannemen, maar hoe weet je als club nu over welke competenties iemand beschikt en of een trainer bij de club of het elftal past? Clubbestuurders missen veelal de competenties om goede selectiegesprekken te houden. Daarnaast kunnen ze te maken krijgen met conflicten tussen trainers en spelers en moeten soms beslissen om wel of niet door te gaan met een trainer. MijnVoetbalTalent biedt hulp bij al dit soort vragen en problemen. Neem via onderstaande button contact op om te informeren wat de mogelijkheden zijn.