fbpx

Paniekaanvallen en angstgevoelens maken rentree openhartige van der Wiel onzeker

Gregory van der Wiel heeft de laatste zes maanden te kampen met paniekaanvallen en angstgevoelens, maar heeft de hoop op een rentree nog niet uit zijn hoofd gezet.

Op zijn eigen website vertelt Van der Wiel openhartig over zijn problemen. ‘Al meer dan een jaar heb ik te maken met paniekaanvallen en angstgevoelens, iets dat begon toen ik thuis in Los Angeles aan het chillen was. Op dat moment wist ik niet wat er met me aan de hand was en dacht ik dat ik een hartaanval had. Mijn eerste gedachten waren dat er fysiek iets mis was. Samen met verschillende ziekenhuizen en artsen hebben we mijn hele lichaam gecontroleerd en de conclusie was dat alles optimaal functioneerde. Na deze bevestiging ben ik me gaan focussen op het mentale aspect, waar ik tot op de dag van vandaag nog mee bezig ben.’

Lees hier het hele artikel verder