fbpx

Omgaan met concurrentie: Van Persie niet bezig met concurrentiestrijd

 

 
‘Ik ben daar niet mee bezig, echt niet’, vertelt Van Persie aan het AD. ‘Ik probeer me te concentreren op mijn eigen taak en mijn eigen rol. Wat het publiek er allemaal precies van vindt, moet je maar aan Maurice de Hond vragen.’Robin van Persie heeft aan het gesprek met bondscoach Louis van Gaal goede gevoelens overgehouden. ‘Ik vond het zelf, net als de bondscoach, een geweldig gesprek. Soms heb je dat. Het ging over van alles. ik heb er een goede indruk aan overgehouden, ook al begon hij tegen België niet met mij.”Ik bedank sowieso niet voor Oranje, ook niet als ik tegen Turkije niet zou beginnen of niet zou spelen. Ik vind het nog steeds een eer om hier te zijn’, besluit de aanvaller van Manchester United, die in de Premier League na drie wedstrijden al vier keer trefzeker is geweest.Ook Klaas-Jan Huntelaar kent geen problemen met de nieuwe keuzeheer. ‘Het belangrijkste is dat deze bondscoach eerlijk is en dat hij zijn keuzes open en eerlijk communiceert. Naar buiten toe, maar ook naar de spelers zelf. Al kan ik wat dat laatste betreft alleen voor mezelf spreken. Tegen mij is hij vanaf het eerste moment heel duidelijk geweest.’Nederland speelt vrijdag om 20.30 uur in de Amsterdam Arenda tegen de Turken.