fbpx

Luciano Slagveer heeft gekeken naar Assaidi en Bilal en kiest niet voor snel vertrek: ‘ Als ik goed genoeg ben, komen de de euro’s uiteindelijk wel’

Luciano Slagveer brak dit seizoen door bij sc Heerenveen, speelde een uitstekende tweede seizoenshelft en had transfervrij kunnen vertrekken. De aanvaller zette echter zijn handtekening onder een tweejarig contract in Friesland.

Slagveer koos daar niet zomaar voor. “Ik had misschien weg kunnen gaan en dan?”, vraagt hij zich af in Voetbal International. Ik zou niet bij een club van het kaliber-Heerenveen zijn gekomen. Dit is bovendien een prima club voor jonge voetballers. Hier speel ik veel en kan ik me goed ontwikkelen.”
“Ik heb gezien dat sommige jongens te vroeg zijn weggegaan. Bilal (Basaçikoglu, red.) heeft afgelopen seizoen niet veel gespeeld bij Feyenoord en Oussama Assaidi heeft wellicht ook te snel gekozen voor een vertrek uit Heerenveen.”
Slagveer wil op 21-jarige leeftijd vooral spelen. “Geld vind ik niet zo heel belangrijk. Als ik goed genoeg ben, komen de de euro’s uiteindelijk wel. Eerlijk gezegd maakt de hoogte van mijn contract me ook niet veel uit op dit moment. Het is leuk, hoor, als ik ergens twee ton meer kan verdienen. Maar als ik niet speel, wat heb ik dan aan dat geld? Niets.”