fbpx

Funsu Ojo: ‘Als ik te grote oorbellen had gedragen, zou ik daarvoor zijn teruggezet’

Met een basisplaats tijdens de eerste competitiewedstrijd leek het voor Funsu Ojo een mooi seizoen te kunnen worden bij PSV, maar trainer Fred Rutten deed daarna nog maar zelden en beroep op de middenvelder. De Belg mocht vervolgens zelfs niet mee op het trainingskamp van PSV in Spanje.

 
Onlangs vonden twee incidenten plaats, waarop besloten werd dat Ojo niet me mocht naar La Manga. De middenvelder traint momenteel in Eindhoven bij de beloften mee, maar vind de maatregel erg overdreven. “Laat ik het zo zeggen: als ik te grote oorbellen had gedragen, zou ik daarvoor zijn teruggezet. Er werd iets gezocht, dat is mij wel duidelijk”, vertelt Ojo aan Voetbal International.
 
“Het waren twee kleine dingetjes, maar blijkbaar denkt PSV er anders over. Dat ze het niet in me zien zitten is jammer, maar dat kan. Ik vind het wel opmerkelijk dat ze me naar Jong PSV hebben gestuurd. Het is toch een stuk lastiger vanuit deze positie een andere club te vinden”, aldus de Belgische middenvelder, die zijn langste tijd in Eindhoven lijkt te hebben gehad.