fbpx

Stoppen met je voetballoopbaan 2

Woensdagochtend, op zijn vakantieadres in Italië, checkte Ruud Boymans de nieuwtjes op een aantal voetbalsites. Van één transferbericht moest hij een paar keer slikken. Het betrof zijn eigen overgang naar Quick Boys, de Tweededivisionist uit Katwijk. ‘Boymans stopt met profvoetbal’, kopten de sites.

‘En dat kwam toch wel even binnen, of zo’, zegt de pas 31-jarige spits, wiens loopbaan door aanhoudend blessureleed nooit volledig tot wasdom kwam. ‘Het ziet er ineens zo definitief uit. Ik heb een beetje een dubbel gevoel, nu. Het is jammer dat mijn tijd als profvoetballer erop zit. Maar het is de beste keuze die ik kan maken. Ik heb er lang over gedaan om te accepteren hoe het allemaal is gelopen, maar inmiddels ben ik zo ver.’

Lees hier het artikel van Voetbal International verder.