fbpx

Adviesgesprek voor ouders van jonge voetbaltalenten

Als ouder van een jong voetbaltalent kom je in een wereld die vaak onbekend is en krijg je te maken met zaken waar je onbekend mee bent.

 
 
Het kan voorkomen dat je kind te maken krijgt met een trainer met wie je kind of jullie als ouders moeite hebben, of die dingen doet die vragen bij je oproepen; aan het einde van het jaar kan je kind de opleiding weer moeten verlaten (en wat dan?), of je moet een keuze maken voor een RJO (Regionale Jeugd Opleiding) of een andere club en je weet niet wat verstandig is om te doen en welke vragen je moet stellen.

Op de huidige en eventueel toekomstige club zijn natuurlijk mensen met verstand van zaken, maar ook zij kunnen hun eigen (club) belangen hebben. Het is dus de vraag hoe onafhankelijk hun adviezen zijn.

Voor bovenstaande onderwerpen biedt Talent à la Carte/Mijnvoetbaltalent.nl een adviesgesprek aan waarin een onafhankelijk en deskundig advies en eventueel begeleiding wordt gegeven met betrekking tot het onderwerp. Een gesprek duurt gemiddeld 2 uur en kan plaats vinden op elke gewenste locatie.

Voor interesse of meer informatie, neem vrijblijvend op met Talent à la Carte via vraag@mijnvoetbaltalent.nl of telefonisch via 06 16 63 23 63.