Home / Video's / Coachen en coaches
Coachen en coaches

Pagina 1 van 2  > >>

25 september 2012

Zeg tegen spelers wat ze wél kunnen, in plaats van wat ze niet kunnen, aldus Hamburg technisch directeur Frank Arnesen. Het voortbrengen van de volgende ster vraagt net zoveel people- management als technische en fysieke ontwikkeling.

» Meer
10 april 2012
Een uitgebreide weergave van het interview dat Edwin Schoon had met Gertjan Verbeek waarin hij zijn visie geeft over een aantal aspecten van het trainersvak.
» Meer
24 februari 2012
Een interview van Joep Schreuder voor Studio Sport met Gertjan Verbeek, een dag na het succes van de Alkmaarders tegen Anderlecht in de tweede ronde van de Europa League. De trainer van AZ praat op zijn kantoor over de al behaalde doelstellingen in het seizoen 2011/2012 én...
» Meer
18 december 2011

Feyenoord heeft een voortreffelijke wedstrijd afgesloten met een zege. In eigen huis werd FC Twente, mede dankzij een hattrick van John Guidetti, met 3-2 geklopt.

» Meer
27 oktober 2011

Ronald Koeman zei na de met 2-0 verloren bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles dat je 'spelers juist in dit soort wedstrijden kunt beoordelen, omdat het dan veel meer uit jezelf moet komen. Daarin zijn we vandaag tekort geschoten'.

» Meer
Selecteer onderwerp