Home / Video's / Clubkeuze/loopbaanplanning
Clubkeuze/loopbaanplanning

Pagina 1 van 4  > >>

08 juni 2012
De 13-jarige Pablo Paulino Rosario droomt als zoveel jongens ervan dé voetballer te worden die het Nederlands elftal de Europese titel zal bezorgen. Maar op de weg naar de top zijn er beroerde schoolrapporten, ruziënde ouders en slecht geplaatste ballen.
» Meer
06 juni 2012
Twintig jaar geleden werd er uitzending gemaakt over de jeugdopleiding van Ajax. De toen nog volslagen onbekende 9-jarige Wesley Sneijder werd samen met zijn grote broer ook geïnterviewd. De beelden zijn in die tijd nooit gebruikt. Donderdagavond werden ze voor het eerst...
» Meer
13 mei 2012

Joep Schreuder interviewt Ajax aanvoerder Jan Vertonghen. Verschillende onderwerpen passeren de revue. Onder andere het krijgen van vertrouwen, het verschil in hardheid en directheid tussen Amsterdam en Belgie en het moeten winnen.

» Meer
07 mei 2012

ARNHEM – Met een doelpunt tegen Vitesse nam Andre Ooijer zondagmiddag afscheid van negentien jaar betaald voetbal. „Ik kon het bijna niet droog houden”, zei de verdediger na de zege van Ajax (1-3). „Ik heb zo veel respect van mijn ploeggenoten gekregen. Echt...

» Meer
28 februari 2012

Op 28 februari 2010 begon de profcarriere van Luc Castaignos, met zijn debuut voor Feyenoord. Een jaar geleden zette hij, na een spectaculaire ontwikkeling bij Feyenoord, zijn handtekening onder een contract bij Inter.

» Meer
Selecteer onderwerp