Home / Video's / Clubkeuze/loopbaanplanning
Clubkeuze/loopbaanplanning

Pagina 1 van 5  > >>

14 mei 2014
Ooit zaten Memphis Depay en Karim Rekik bij het Oranje onder 17 dat in 2011 Europees kampioen werd. Nu maken de twee PSV'ers evenals Terence Kongolo, Jean-paul Boëtius en Tonny Vilhena (allen Feyenoord) deel uit van de twintigkoppige selectie die bondscoach Louis van Gaal...
» Meer
28 februari 2013

Eindelijk. Zijn debuut in de basis. Nathan Aké mocht gisteren (woensdag) voor het eerst in de startopstelling van Chelsea beginnen.

» Meer
20 november 2012

Riechedly Bazoer heeft dinsdag offcieel zijn eerste contract bij Ajax ondertekent. AjaxTV ging daarvoor in gesprek met de jonge verdediger, die over komt van PSV. 'Ik heb voor Ajax gekozen omdat ik denk hier een betere voetballer te worden', sprak Bazoer. 'Ik was erg onder...

» Meer
05 september 2012
In navolging van Luc Castaignos en Leroy Fer, die hem adviseerde naar FC Twente te komen, heeft Jerson Cabral de overgang naar FC Twente gemaakt.
» Meer
08 juni 2012
De 13-jarige Pablo Paulino Rosario droomt als zoveel jongens ervan dé voetballer te worden die het Nederlands elftal de Europese titel zal bezorgen. Maar op de weg naar de top zijn er beroerde schoolrapporten, ruziënde ouders en slecht geplaatste ballen.
» Meer
Selecteer onderwerp