Zaakwaarnemer/Intermediair
Zaakwaarnemer/Intermediair

Talent à la Carte is specialist op het gebied van loopbaanbegeleiding voor trainers en voetballers. Allereerst betreft dit intensieve persoonlijke begeleiding met als enige doel: jou bij te staan in je ontwikkeling tot een top professional.

 

Je sterke en minder sterke punten brengen we in kaart en op basis daarvan stellen we een Persoonlijk Ontwikkelings Plan op. We brengen je indien nodig en/of gewenst in contact met specialisten die je bij de diverse ontwikkelpunten kunnen helpen.

 

Daarnaast staan we je met raad en daad bij tijdens de moeilijke situaties die je ongetwijfeld gaat tegenkomen in je carrière, (tegenslag, kritiek, blessures, communicatie issues, etc.) en adviseren je over de door jou te nemen beslissingen.

 

Daarnaast is Talent à la Carte specialist op het gebied van loopbaanplanning.
Op basis van het Persoonlijke Ontwikkelings Plan in combinatie met jouw wensen en voorkeuren, onderzoeken we wat de juiste volgende stap in jouw loopbaan is en welke club daar het best bij past.

 

Sinds augustus 2013 is Talent à la Carte in het bezit van de licentie voor Intermediair, afgegeven door en geregistreerd bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Wij kunnen je dus ook bij staan bij je contractonderhandelingen. Daarnaast kunnen we je helpen met eventuele bijkomende zaken, zoals juridische bijstand en financiële planning.

 

Talent à la Carte heeft een zich steeds verder uitbreidend (internationaal) netwerk van contacten, met de Nederlandse, Belgische en Franse voetbalmarkt als primaire focusmarkten.

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieketine Mignot via 06-16632363. Je kunt ook je cv of een korte beschrijving van jezelf met de clubs waar je gespeeld hebt, sturen naar info@mijnvoetbaltalent.nl.

Voor meer informatie over de werkwijze en achtergrond van Mieketine, klik hier.