Home / Artikelen / Conflicten / El Ghanassy verziekt Gentse kleedkamer
El Ghanassy verziekt Gentse kleedkamer
28 december 2013

Play-off 1 lijkt voor AA Gent na een 1-0 nederlaag bij Bergen weer ver weg. El Ghanassy verziekte weer eens de kleedkamer die dringend aan een oppoetsbeurt toe is.

 

Gespreksonderwerp nummer één na de wedstrijd was eens te meer Yassine El Ghanassy wiens naam ontbrak op het wedstrijdblad. Mircea Rednic was heel duidelijk over de reden daarvoor. “Yassine heeft zelf beslist naar huis te gaan toen hij hoorde niet in de basis te staan.”

Is er al iets beslist over wat de reactie van de club hierop zal zijn? “Hij zal een grote boete krijgen”, antwoordde Rednic.

 

De spelers lieten ondertussen weten dat play-off 1 onmogelijk wordt. “Als de spelers zeggen dat play-off 1 onmogelijk wordt, wil dat zeggen dat er een gebrek aan ambitie is in de groep. Daarom precies wil ik versterking. Ik heb spelers nodig die willen presteren.”

 

"Kinderachtige, opstandige reacties"

Ook voorzitter Ivan De Witte was duidelijk vanuit zijn vakantieoord. "We moeten nog overleggen wat we zullen doen maar het mag duidelijk zijn dat dit niet kan. Het is al het hele seizoen wat met Yassine. Iedereen moet professioneel werken en zijn rol in de ploeg vervullen. Hij doet alles wat hieraan tegenovergesteld is. Hij vervult zijn rol in de groep niet en heeft voortdurend kinderachtige, opstandige reacties. Hij moet ook niet denken dat hij op die manier zijn transfer zal forceren. We zijn een andere club geworden en zijn niet afhankelijk van transferinkomsten.”

 

Wellicht moet AA Gent tijdens de winterstop zijn kleedkamer eindelijk eens op orde brengen. Naast kwaliteit lijkt er dringend nood aan mentaliteit en professionalisme. Vraag is of er dan nog plaats zal zijn voor deze El Ghanassy.

 

Lees ook: AA Gent Denkt aan mental coaching voor Yassine El Ghanassy

facebook twitter