Home / Artikelen / Emoties / Over het controleren van je emoties; Suárez: ‘Ik wil echt leren van wat de afgelopen tweeënhalf jaar is gebeurd’
Over het controleren van je emoties; Suárez: ‘Ik wil echt leren van wat de afgelopen tweeënhalf jaar is gebeurd’
26 april 2013
Luis Suárez heeft tekst en uitleg gegeven over zijn beslissing om zijn schorsing van tien wedstrijden niet aan te vechten. De controversiële aanvalsleider van Liverpool werd door de FA geschorst voor zijn beet in de bovenarm van Branislav Ivanovic. In een statement gaat Suárez door het stof. De oud-Ajacied betuigt opnieuw spijt en erkent dat zijn gedrag onacceptabel is.

"Het spijt me oprecht enorm", geeft Suárez toe. "Ik hoop dat iedereen die ik heb gekwetst mij vergeeft. Daarnaast bied ik opnieuw mijn excuses aan aan Branislav. Alles wat me nu overkomt in Engeland, draagt bij aan een verbetering van mijn gedrag op het veld. Op dit moment wil ik een betere voetballer worden, zowel op als buiten het veld." Suárez plaatst desondanks vraagtekens bij de duur van zijn schorsing. "Ik heb de schorsing geaccepteerd, hoewel in het verleden minder zwaar werd gestraft voor incidenten waarbij spelers ernstig geblesseerd raakten."

"Ik erken dat mijn acties onacceptabel waren op het voetbalveld", voegt Suárez echter toe. "Daarom wil ik niet de verkeerde indruk geven door in beroep te gaan. Ik wil echt leren van wat de afgelopen tweeënhalf jaar allemaal is gebeurd. Er is veel gezegd en geschreven over mij, terwijl ik simpelweg probeerde mijn best te doen op het veld. Ik hoop dat ik snel weer op het veld sta."

 

 

Lees hier hoe je je emoties kunt leren controleren!

 

Lees ook:Bakkal: Suarez moet zijn temperament en nervositeit op het veld zien te controleren

http://www.mijnvoetbaltalent.nl/news/879/31/Hoe-kun-je-je-emoties-leren-controleren/d,artikel_home.html


facebook twitter