Home / Artikelen / Conflicten / Conflict Bacuna en Zeefuik opgelost
Conflict Bacuna en Zeefuik opgelost
18 april 2013

Leandro Bacuna en Género Zeefuik steggelden dit weekend om het nemen van een strafschop. De kou is inmiddels uit de lucht, zegt Bacuna, die de strafschop tegen Heracles Almelo overigens verzilverde.

Bacuna en Zeefuik strijden om de bal, Kwakman is vredesstichter


"Género (Zeefuik) wilde de penalty ook nemen", haalt Bacuna het opstootje terug in Voetbal International. "Dat begrijp ik wel. Hij heeft ze genomen toen ik geschorst was en een spits wil altijd scoren. Maar ik ben de vaste penaltynemer, dat was ik vorig seizoen ook al. Ik heb bovendien nog geen enkele keer gemist."

 

“Uiteindelijk was het een foutje van de trainers. Zij hadden niet duidelijk aangegeven wie de strafschop moest nemen als we samen in het veld zouden staan", vertelt Bacuna, die uitstekend raak schoot. "Ik was er extra door gemotiveerd."

 

Na het raakschieten maakte Bacuna nog een wegwerpgebaar richting Zeefuik. "Dat had ik niet moeten doen. We hebben het inmiddels samen uitgesproken en alles is uit de wereld. Dat moet ook, want de focus moet volledig liggen op het bereiken van de play-offs."

facebook twitter