Home / Intro / Omgaan met tegenslag / Ebecilio: ‘Iedereen krijgt weleens kritiek’
Ebecilio: ‘Iedereen krijgt weleens kritiek’
01 februari 2012
Lorenzo Ebecilio heeft de kritiek op zijn spel niet al te persoonlijk opgenomen. De Ajacied, die vorig seizoen zijn debuut maakte, presteert volgens critici niet optimaal. De jongeling heeft daar wel een verklaring voor. De aanvaller heeft last van zijn rug.

 

"Ik heb al een tijdje last van mijn rug", geeft Ebecilio aan op het digitale thuis van zijn club. "Het is een zeurende pijn die voorlopig wel blijft en alleen met rust is te genezen. Toch ben ik wel fit genoeg om te spelen. Natuurlijk wil iedereen topfit zijn, maar dat gaat niet altijd."

Met de kritiek kan de vleugelspits leven en hij vindt het zelfs begrijpelijk. "Iedereen krijgt weleens kritiek. Ik kan er gelukkig redelijk goed mee omgaan. Ook wist ik van tevoren dat de verwachtingen in het tweede seizoen hoog zouden zijn. Daar houd je rekening mee."

Zondag treedt Ajax in eigen huis aan tegen FC Utrecht. In de Domstad verloren de Amsterdammers nog met 6-4. "Dat mag en gaat in de ArenA niet gebeuren. Wij moeten gewoon ons spel spelen en winnen", aldus de twintigjarige Ebecilio.

facebook twitter