Home / Artikelen / Omgaan met tegenslag / Sanders roemt met 'sportieve tegenzin' spelende Engelaar
Sanders roemt met 'sportieve tegenzin' spelende Engelaar
07 januari 2012

Georginio Wijnaldum en Orlando Engelaar zijn voorbeelden van het nieuwe PSV, aldus Tiny Sanders. De directeur van de Eindhovense club had in zijn nieuwjaarsspeech extra aandacht voor de nieuwkomer bij PSV en oud-aanvoerder Orlando Engelaar.

 

 

"Orlando is sportief gezien op een zijspoor beland bij PSV, maar de manier hoe hij zich 'met sportieve tegenzin' blijft inzetten voor de club en de cruciale rol die hij vertolkt in de kleedkamer zijn van extreme klasse", waarmee Sanders Engelaar duidelijk een hart onder de riem wil steken.

 

Daarnaast was Sanders enorm positief over Georginio Wijnaldum: "Die jongen heeft een geboren smile, zijn aanwezigheid bij PSV is een geschenk voor het voetbal dat we proberen uit te stralen".

 

''Vorig jaar nog werd de selectie terecht bekritiseerd bij de nieuwjaarsreceptie over de collectieve sms-verslaving. Nu hebben ze een grote stap gemaakt in het gevoel bij de supporters", waarmee Sanders afsluit. Volgens de leidsman heeft de selectie duidelijk stappen gemaakt op het gebied van instelling en uitstraling, iets wat afgelopen jaar keihard werd bekritiseerd door de fans.

facebook twitter