Home / Interviews / Emoties
Emoties

Pagina 1 van 2  > >>

16 februari 2017

De tijd dat Wout Weghorst zich liet provoceren is, ligt achter hem. Althans, dat denkt de spits. De eerste test wist hij in elk geval te doorstaan. In de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Heerenveen werd aan AZ-spits Wout Weghorst gesjord, hij werd  geduwd en zelfs geslagen,...

» Meer
04 februari 2017

Nicolai Jørgensen is de ‘mvp’ van de eredivisie. Op het oog een stoïcijnse kracht, daarachter schuilt een vurig karakter. In zijn jonge jaren was hij heel anders. „Veel coaches gaven mij waarschuwingen: als je je nog één keer misdraagt kun je hier niet meer spelen.”

...
» Meer
16 september 2015

Davy Pröpper (24) speelde twee jaar geleden nog met de gedachte lager te gaan spelen. Hij worstelde zich echter door de harde kritieken en een leven als bankzitter om nu als vaste kracht van PSV weer te genieten van het voetbal.

 

Voetbal...

» Meer
17 augustus 2015

Oussama Tannane was zondag een van de uitblinkers bij Heracles Almelo. Dat uitgerekend Tannane de hoofdrol greep, was enigszins symbolisch. De aanvaller werd vorig seizoen twee keer van de training gestuurd en had moeite om zijn emoties in...

» Meer
29 mei 2015

Het geluk lacht Davy Pröpper toe. De middenvelder overtuigt bij Vitesse en zit bij de voorselectie van het Nederlands elftal.

» Meer