Home / Artikelen / Clubkeuze/loopbaanplanning
Clubkeuze/loopbaanplanning

Pagina 1 van 2  > >>

02 januari 2017

Cristiano Ronaldo, de grote ster. Uitgegroeid tot misschien wel de beste voetballer van dit moment. De absolute top. Hij is de meest bepalende speler van één van de beste clubs ter wereld, Real Madrid. Bekend om zijn scharen, dribbels, fabelachtige acties, meedogenloze...

» Meer
10 april 2015

Hij heeft er als voetballer al een reis op zitten. Hoeveel jeugdspelers van zijn leeftijd kunnen zeggen dat ze de kleuren van Ajax, Barcelona en PSV hebben gedragen? Bobby Adekanye kan het, al had hij liever nog in Spanje gespeeld. Maar alles staat stil als blijkt dat...

» Meer
22 oktober 2014

Op bezoek bij de Nederlandse jongens op de beroemde jeugdopleiding La Masia - die het niet zo nauw nam met de regels voor minderjarigen. Fodé Fofana is een van de drie Nederlandse spelers in de jeugdopleiding van Barcelona.

 

De Volkskrant

» Meer
24 augustus 2011
Giorginio Wijnaldum vond de tijd nog niet rijp om naar het buitenland te vertrekken. De middenvelder koos daarom voor PSV.
» Meer
24 augustus 2011
Real Madrid heeft een Argentijns voetballertje van zeven jaar oud aangetrokken. Leonel Angel Coira meldt zich op 6 september voor het eerst bij een training van 'De Koninklijke'.
» Meer
Selecteer onderwerp