Home / Artikelen / Ouders
Ouders

Pagina 1 van 2  > >>

23 maart 2019

Je doorloopt de jeugdopleiding van een profclub, de toekomst oogt zonnig, en dan word je plots afgewezen. Veel jonge voetballers hebben moeite met die klap, zegt onderzoeker Marjorie Esajas. De begeleiding schiet tekort, zeker door...

» Meer
10 juni 2014

De afgelopen weken hoorden vele voetballers dat ze geen nieuw contract krijgen. Zij moeten op zoek naar een andere club en als dat niet lukt, naar een vervolg van hun leven. Slechts een enkeling kan het zich veroorloven zijn centen te gaan tellen op de Bahama’s. Momenteel...

» Meer
17 oktober 2012

Als ouder van een jong voetbaltalent kom je in een wereld die vaak onbekend is en krijg je te maken met zaken waar je onbekend mee bent.

» Meer
02 december 2011

Clubs uit de Eredivisie denken er over drastische maatregelen te nemen om zichzelf tegen scouts van buitenlandse clubs te wapenen. Intussen groeit het aantal talenten dat op jonge leeftijd Nederland verlaat, zo blijkt in Voetbal International.

» Meer
06 oktober 2011

Vaders en moeders ontladen hun opgekropte doordeweekse stress in het weekend bij de sportwedstrijd van hun kind. Ze schreeuwen, vloeken en schelden langs de lijn. Vijf tips van kinderpsycholoog en J/M coach Tischa Neve.


» Meer
Selecteer onderwerp